Om Steeltec

Din partner i metalbearbejdning

Siden 1990 har vi været med til at skabe succes for vores kunder. Vi fremstiller produkter i rustfrit stål, aluminium og stål som løser vores kunders opgaver på bedste vis. Som underleverandør til bl.a. vind-, bygge- og robotindustrien har vores ekspertise og dedikation leveret solide resultater for vores kunder. Og vi vil med glæde gøre det samme for din virksomhed.

Vi er med dig hele vejen med laserskæring, certificeret svejsning, bukning, overfladebehandling og levering. Din opgave er vores mission, og den fjerner vi aldrig blikket fra.

Hos Steeltec er vi dedikerede til seriøs metalbearbejdning.
Kontakt Os

Høj kvalitet

Hos Steeltec har vi hele tiden øje på kvaliteten af de varer vi fremstiller, og som underleverandør ved vi hvor vigtigt det er.

Pålidelig partner

Med os bliver dine opgaver vores mission. Adskillige kunder har regnet med os siden 1990, og det kan du også trygt gøre.

Solid erfaring

Vores dygtige medarbejderes solide erfaring og fokus på kvalitet, sikrer dig den bedste løsning på din opgave.

Vi tager ansvar for verden omkring os

Læs mere >

Gratis tilbud på din opgave

Vi er specialister med stor faglighed og professionalisme omkring din opgave, uanset om den er stor eller lille. Udfyld vores kontaktformular og få et gratis tilbud på dit projekt.
Dedikeret til seriøs metalbearbejdning siden 1990.
Få et gratis tilbud
66 15 25 48
Hos Steeltec er vi specialister i metalbearbejdning og sidder klar til at hjælpe dig.
Skriv til os
Copyright @ Steeltec Odense ApS 2022
Cookie- og Privatlivspolitik
Ansvar
Se Kontrolrapporter
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram