Ansvar

Vi tager ansvar for verden omkring os

Steeltec er ikke kun dedikeret til seriøs metalbearbejdning. Vi er også opmærksomme på vores verden omkring os, og det aftryk vi efterlader på den. Gennem forskellige tiltag forsøger vi, at mindske vores påvirkning på miljøet og sætte et positivt og gavnligt aftryk der hvor vi kan.

Bæredygtig solcellestrøm

Hos Steeltec fokuserer vi på bæredygtig energi til vores produktion. Derfor har vi startet projekter som vil sikre, at vi for fremtiden får størstedelen af vores strømforbrug fra højeffektive solceller som installeres på taget af vores produktionshaller. Det betyder ren og grøn energi uden udledning af CO2 eller andre skadelige partikler.

Genbrug af restmaterialer

Materialer som bliver til overs i vores produktion (fx ved laserskæring) sorterer vi grundigt i separate affaldsbeholdere. Alt overskydende rustfrie stål, aluminium og stål sender vi til genbrug så der ikke går noget metal til spilde.

Opvarmning

Vores fabrikshaller er opvarmet med energieffektive luft-luft varmepumper som kun bruger elektricitet og dermed ikke udleder CO2 eller andre miljøskadelige stoffer. Og strømmen til varepumperne kommer fra vores solceller på taget. Men faktisk er det kun ved meget kolde temperaturer, at vi behøver at bruge vores klimavenlig varmepumper, for vores produktionsbygninger er særdeles godt isoleret.

Affaldshåndtering

Alt affald der genereres hos os, sorteres i henhold til de gældende kommunale regler på området. Både når det gælder affald fra vores produktion, men også madaffald og lignende, som produceres af vores medarbejdere.

Belysning

Overalt i vores produktionshaller bruger vi energieffektiv LED belysning, som er mange gange mindre strømkrævende end traditionelle belysningskilder. Og den smule strøm det faktisk bruger, kommer fra vores solceller på taget. For at spare endnu mere elektricitet, har vi installeret bevægelsessensorer i flere af vores bygninger, som slukker lyset automatisk, hvis der ikke er nogen til stede.

Skovbrug

Lige ved siden af vores produktionshaller, ligger en fem hektar stor fredskov med rigeligt dyreliv. I skoven ligger også en 1000 kvadratmeter stor sø, som er hjem for både plante- og dyreliv. Som fredskov er vores skov beskyttet mod rydning, udstykninger, husdyrhold, byggeri m.v.

Personale og Mennesker

Hos Steeltec går vi ind for lige løn, lige rettigheder og lige muligheder - Uanset hvem du er. Vi bruger meget tid og energi på vores anstændige og moderne personalepolitik. Vi lægger vægt på, at de jobs vi tilbyder, er afvekslende og hensynsfulde for vores dygtige medarbejdere.

Velgørenhed

Når nogen gør noget godt for andre, har de vores støtte. Derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne, som arbejder for at styrke børns livsglæde, så de bedre kan stå deres sygdomsforløb igennem på de danske hospitaler.

Elektrisk varevogn

Vi leverer naturligvis gerne dine varer, og nu er det også blevet endnu grønnere. Vores nye elektriske varevogn lades op med den overskudsstrøm som vores solceller producerer. Det betyder, at vi ikke udleder CO2 når vi skal levere dine varer.
Dedikeret til seriøs metalbearbejdning siden 1990.
Få et gratis tilbud
66 15 25 48
Hos Steeltec er vi specialister i metalbearbejdning og sidder klar til at hjælpe dig.
Skriv til os
Copyright @ Steeltec Odense ApS 2022
Cookie- og Privatlivspolitik
Ansvar
Se Kontrolrapporter
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram