Laserskæring

Hurtig fiberlaserskæring i højeste kvalitet. Med vores fiberlaser kan vi klare alle opgaver - store som små. Faktisk kan vores fiberlaser klare op til 6000 x 2000 mm plader i rustfrit stål, aluminium, stål, kobber og messing.

Fiberlaserteknologien giver et rent og klart snit og det giver et færdigt produkt i høj og præcis kvalitet.
Læs mere

Glasblæsning

En flot finish er vigtig for et holdbart produkt. Vi kan hjælpe dig med professionel glasblæsning med vores moderne og effektive faciliteter og maskiner. Og vores kvalitetsbevidste medarbejdere sikrer et flot resultat hver gang.
Læs mere

Svejsning

Solide svejseløsninger i rustfrit stål og aluminium. Kompetencerne for vores veluddannede og erfarne svejsehold spænder bredt. Vi kan hjælpe med TIG og MIG svejsning og vi er certificeret til Execution Class EXC 1, 2 og 3.
Læs mere

Kantbukning

Lad dine idéer tage form med vores avancerede kompetencer i bukning. Vores moderne maskinpark og erfarne medarbejdere sikrer dig et præcist og ensartet resultat, og et produkt i højeste kvalitet. Uanset om det er i en stor serieproduktion eller et enkelt emne.
Læs mere

Gratis tilbud på din opgave

Vi er specialister med stor faglighed og professionalisme omkring din opgave, uanset om den er stor eller lille. Udfyld vores kontaktformular og få et gratis tilbud på dit projekt.
Dedikeret til seriøs metalbearbejdning siden 1990.
Få et gratis tilbud
66 15 25 48
Hos Steeltec er vi specialister i metalbearbejdning og sidder klar til at hjælpe dig.
Skriv til os
Copyright @ Steeltec Odense ApS 2022
Cookie- og Privatlivspolitik
Ansvar
Se Kontrolrapporter
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram